15-01-2018

2005 Musik og Dans med art-train

I 2005 var jeg blevet "voksen" og skulle finde ud af hvad jeg ville med livet. Jeg havde taget mig grunduddannelsen som jordbrugsassistent, men af én eller anden mærkelig årsag, var det som om der ikke var nogen landmænd, der ønskede at ansatte en 17-årig pige, der først bestod traktorkørekortet på 3. forsøg. Det endte ud med 4 måneder på Haderslev Prroduktionshøjskole inden jeg fik nosset mig sammen til at starte på en HHX.

Men det var nu heller ikke dårligt. Her fik jeg lov til at snige mig ind på musiklinjen. Vi spillede musik hver dag og tog ud og spillede for børn og voksne indimellem. Faktisk meget givende. Derudover var der noget "MGP for produktionsskoler i DK", hvor min egen sang blev valgt ud af musikholdet og vi optrådte med den.

Inden jeg afsluttede mit forløb der, nåede jeg lige at komme med på et weekendkursus, hvor forskellige musikhold fra hele europa samledes på Hoptup Efterskole. Her kunne vi vælge forskellige hold som dans, sang, dj mv.

Jeg valgte at være en del af Art Trains showdance-hold. Det var helt fantastisk at se så mange mennesker lave 1 fed dans, som vi sluttede opholdet med at optræde med.